Nana Bugge Rasmussen

Senromantisk Sommerstemning

Senromantisk Sommerstemning

Mezzosopran Nana Bugge Rasmussen opfører sammen med pianist Louise Schrøder værker af Strauss, Mahler og Schönberg.

Genforeningen i ord og toner

Genforeningen i ord og toner

Fhv. lærer og cand. pæd. Jeanne Bau-Madsen fortæller om Genforeningen. Louise Hjorth sætter elektroniske soundscapes til fortællingen og mezzosopran Nana Bugge Rasmussen synger, akkompagneret af pianist Louise Schrøder, sange fra tiden.

Barokkoncert

Barokkoncert

Festlig afslutning med musik af bl.a. Telemann og Purcell

Duo1702
Nana Bugge Rasmussen, mezzosopran
Justin Bland, baroktrompet

Den Nye Høstkrønike

Den Nye Høstkrønike

Den Nye Høstkrønike er en hyldest til dansk kulturhistorie, lokaldialekt og livsforståelse. Temaet er høst og høstens sange, hvorigennem vi hylder og formidler livet på landet før og nu, med udgangspunkt i interviews, musik og poesi.

Italienisches Liederbuch

Italienisches Liederbuch

Hugo Wolf blev en dag spurgt af begejstrede tilhørere, hvorfor han ikke havde vist sine lieder til mester Brahms. Wolf svarede: “Jeg sendte en lied til ham for fem år siden og bad ham sætte et kryds i partituret, der hvor han syntes der var en fejl. Brahms sendte det tilbage ulæst og skrev, at han ikke ønskede at gøre min komposition til en kirkegård”.

Hugo Wolf skrev sin liedcyklus for over 100 år siden, men den kunne lige så godt være skrevet i dag. Den består af en samling af små sange, skrevet som en slags dialog mellem en lidt enfoldig mand og en frigjort kvinde.

Raffineret og let musik, som beskriver forholdet mellem to elskende. Ironisk og vittigt – og samtidig smertefuldt og dramatisk.

Nana Bugge Rasmussen, mezzosopran
Teit Kanstrup, baryton
Louise Schrøder, pianist

Værkerne præsenteres undervejs i koncerten af musikformidler Mathias Hammer.